Har du grønne fingre?

Eller er du som meg, dreper alt grønt i min nærhet? Jeg kan virkelig ikke ha ansvar for noen form for planter hjemme, så hos oss er det mannen som steller hjemme! Stilkblomster går heldigvis bra, og selvsagt denne karen jeg skal vise dere her. Han trenger ingen form for vann noengang, og er skikkelig dekorativ. Si hei til min nye venn, kaktusen! Og det er ikke hvilken som helst kaktus, det er nemlig en kaktus laget av treverk. Helt i min gate.

Jeg har disse kule DIY kaktusene i Poppyshoppen. De må monteres og dekoreres, og kommer flatpakket i ubehandlet finér.

Lyst til å prøve å lage slike?

Du trenger:

– Kaktus i treverk. Du finner flere ulike HER.

Maling (+ evnt hvit penn)

Pensel

Slik gjør du:

Finn frem kaktusen og mal delene på begge sider. Jeg har malt i to ulike turkisfarger, en lys og en litt mørkere.

Dekorer deretter med hvit penn eller pensel (q-tips er ypperlig til prikker!). Jeg har laget en del med prikker og en del med streker. Når dette har tørket godt monterer du delene sammen, og vips! Ferdig kaktus som ikke tenger vanning.

Sort med hvite streker er kult!

Jeg har også laget noen flere morsomme varianter:

Hva med denne fargerike damen? Her har jeg brukt maling og små rosa pomponer som dekor!
Her er pomponene blitt en blomstrende kaktus!
Og må jo bare vise frem denne kreative løsningen også! Kaktus-oppslagstavle!

Lykke til med ditt kaktusprosjekt!

Vil du har flere DIY-tips? HER ligger alle DIY innleggene!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *