Gjør planleggingen til en lek!

I dag tenkte jeg at jeg skulle vise dere hvordan jeg bruker planneren min. Jeg har med meg min poppyplanner – Moyen i personal størrelse i vesken min, og bruker den som avtalebok og planlegger. I den har jeg Sticky Notes, litt klistremerker, pageflags og washitape og en blyant eller penn som kan viskes ut. I tillegg den lille notatboken som følger med og lister/insterts.

Underveis som det dukker opp avtaler noterer jeg disse raskt med blyant eller pennen som kan viskes ut. Da kan jeg viske det ut etterhvert og bruke egne etiketter/labels når jeg setter meg ned for å planlegge uken.

Som regel setter jeg meg ned Søndag kveld eller Mandag morgen for å planlegge den neste uken. Jeg syns denne tiden er veldig koselig, og jeg kan være kreativ på veldig kort tid, og uten å finne frem så mye utstyr!

På dette oppslaget har jeg brukt:

stickers, Sticky Notes, stempel med blomster og washitape.

Uken jeg her planlegger er ferieuke med venner, så jeg har også funnet frem litt sommerlige stickers.

Jeg starter med ukesoppslaget, og setter inn hovedetiketter, labels og bannere.

Deretter pynter jeg opp med litt washitape.

Så leker jeg meg med klistremerker!

Og noen små stempler med blomster på, (her er det bare å bruke din favoritt) – og fyller inn ukens gjøremål!

Så enkelt og moro!

Liste over materialer:

Sticky Notes & annet tilbehør finner du HER

Klistremerker finner du HER

Stempler finner du HER

og Washitape HER

Lykke til med planleggingen!

PS! Les også innlegget om hvordan du lager gresskaret på øverste bildet!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *